2010年11月22日月曜日

Japon Yemekleri







Sizlere Japon lokantanın vitrin maketi paylaşmak isterim.



Buna bakınca iştahım kabarıyor.



Afiyet olsun



1 Tenpura (sebze,et, karidesi ekmek kırıntıyla sarılıp yağda haşlamış)



2 Sashimi ( çiğ ton balığı)



3 Unajuu ( Yılan balığı)

4 件のコメント:

  1. Masakuni-san,
    bunlar balmumundan yapılıp vitrinlerde sergilenenler değil mi? Daha yeni Tokyo-Ga adlı bir belgeselde izledim, balmumundan yapıyorlardı. Çok şaşırdım ve çok hoşuma gitti. Sonra İstanbul'da bir tavuk restoranın vitrininde gördüm aynısından. Çok güzelmiş. Evime almak istiyorum :-D

    返信削除
  2. Bu arada, Tokyo-Ga ile ilgili yazı yazacağım. Bu fotoğraflarınızdan birini yazımda kullanabilir miyim acaba?

    返信削除
  3. Slm Tuğba san
    Estağfurullah.Elvette.
    Eskiden ろう(パラフィン)den yapıldı.
    Şimdi daha dayanıklı olduğu için 塩化ビニールden yapılır.

    返信削除
  4. Teşekkür ederim Masakuni-san. Yazdığım yazı burada; http://www.tersninja.com/tokyodan-sesler-ve-renkler

    返信削除